کارآفرینی تولید قطعات صنعتی به روش ماشین کاری ( تراشکاری )

کارآفرینی تولید قطعات صنعتی به روش ماشین کاری  ( تراشکاری ) کارآفرینی تولید قطعات صنعتی به روش ماشین کاری  ( تراشکاری )

دسته : طرح های توجیهی و کارآفرینی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 60 KB

تعداد صفحات : 45

بازدیدها : 489

برچسبها : پروژه تحقیق مبانی نظری

مبلغ : 3000 تومان

خرید این فایل

کارآفرینی تولید قطعات صنعتی به روش ماشین کاری ( تراشکاری )

کارآفرینی تولید قطعات صنعتی به روش ماشین کاری  ( تراشکاری )


قسمتی از متن:

میزان تولید خودرو در كشور در ماه‌های فروردین تا آبان ‪ ۸۶در مقایسه با مدت مشابه سال قبل با ‪ ۱۶درصد رشد به ‪ ۷۸۹هزار و ‪ ۸۰۸دستگاه رسید.


به گزارش روز یكشنبه پایگاه اطلاع رسانی وزارت صنایع و معادن به نقل از دفتر صنایع ماشین‌سازی و نیروی محركه، در این مدت ‪ ۶۶۲هزار و ‪ ۱۷۷دستگاه انواع خودروی سواری شامل پراید نسیم‌وصبا ‪ ۱۱۵هزارو ‪ ۶۳۹دستگاه،پراید نسیم و صبا گازسوز ‪ ۱۱۲هزار و ‪ ۴۲۱دستگاه،پراید مونتاژنسیم وصبا (پارس خودرو) ‪ ۸۵هزارو ‪ ۵۵۶دستگاه،پژو ‪ ۲۰۶تعداد ‪ ۵۱هزارو ‪ ۴۱۷دستگاه، پژو آردی گازسوز ‪ ۴۹هزارو ‪ ۸۴دستگاه ،پژو ‪ ۴۰۵گازسوز ‪ ۴۰هزار و ‪ ۵۴۴دستگاه،سمند ‪ ۳۹هزارو ‪ ۸۹۲دستگاه و پژو پارس ‪ ۳۵هزار و ‪ ۸۰۵دستگاه تولید شد.

این گزارش حاكیست :در گروه خودروهای دو دیفرانسیل با تولید چهارهزار و ‪ ۳۵۵دستگاه رشد ‪ ۹۶درصدی ، در گروه خودرو ون با تولید یك هزارو‪ ۱۱۹دستگاه رشد ‪ ۲۰۴درصدی ، در گروه مینی بوس باتولید هزارو ‪ ۲۶۳دستگاه رشد ‪ ۴۶درصدی ،گروه كامیون با تولید ‪ ۱۴هزارو ‪ ۴۹۴دستگاه رشد ‪ ۳۸درصدی و در گروه وانت نیز با ‪ ۱۰۴هزار و ‪ ۴۶دستگاه رشد ‪ ۱۵درصدی ثبت شد.

آمار تولید خودرو در هفت ماهه اول سال86،

خبرگزاری دانشجویان ایران

 تولیدخودرو در هفت ماهه امسال 590 هزار و 660 دستگاه بود؛ همچنین تولید خودرو سواری نیزدر این مدت 499 هزار و 565 هزار دستگاه و تولید وانت 78 هزار دستگاه بود.

در مهرماه امسال، بیشترین تولید نیز متعلقبه خودرو پراید با تولید بیش از 37 هزار دستگاه بود. در مجموع هفت ماه نیز 237 هزاردستگاه از این خودرو تولید شد که این تعداد بیش از تولید یک سال خودرو پیکان - پرتیراژترین خودرو - در سال‌های گذشته بود. با این آمار به نظر می‌رسد امسال تولیدپراید که دارای تکنولوژی دهه 80 میلادی است، به بیش از 400 هزار دستگاه برسد؛

حالآن که بسیاری معتقدند تولید این خودرو با توجه به وضعیت ایمنی و موتور آن بیش ازاین نباید ادمه یابد؛ اما به هر حال با توجه به تیراژ پایین تندر (ال -90) تا سهسال آینده که دارای تکنولوژی سال 2005 است، به نظر می‌رسد پراید تا آن زمان همچنانپیشتاز باقی بماند.

گروه خودرو‌سازی سایپا در این مدت 289هزار و 698 دستگاه خودرو تولید کرد و این در حالی است که ایران خودرو با تولید 275هزار و شش دستگاه همچنان از سایپا عقب است.

پرتیراژترین خودرو شرکت ایران خودرو هم دراین مدت پژو 405 با تولید 71 هزار و 121 دستگاه بود.

تولید پژو آردی با کمک ورود مدل جدید آن - روآ - وتغییر موتور، با فروش خوبی روبه‌رو بوده است؛ به طوری که با تولید 44 هزار و 356دستگاه، دومین خودرو پرفروش این شرکت است.

تولید پژو 206 به عنوان یکی از خودروهای محبوبایرانی بیش از 42 هزار دستگاه بوده است. همچنین تولید پژو پارس در این مدت 31 هزارو 756 دستگاه بود.

تولید خودرو سمند نیز در این مدت 29 هزار و 20دستگاه بود و این در حالیست که صادرات این خودرو آغاز شده است و برخی عنوان می‌کنندکه افزایش قیمت این خودرو در چند ماه اخیر به دلیل صادرات چند هزار دستگاهی اینخودرو بوده است.

تولید خودرو‌های گازسوز در این شرکت نیز 530دستگاه پژو 405، 7808 دستگاه سمند و 1237 دستگاه پژو آردی بوده است.

با توجه به آمار تولیدات این شرکت و این که اینشرکت برنامه امسال خود را تولید 600 هزار دستگاه اعلام کرده است، تولید 273 هزاردستگاه در این مدت از عقب بودن این شرکت از برنامه تولید خود حکایت دارد. همچنین  تولید پیکان وانت نیز در ایران خودرو طی این مدت بیش از 45 هزار دستگاه بود.

شرکت سایپا که هم اکنون رکورددار تولید خودرو درایران شده است نیز در کنار تولید پراید، 10 هزار و 699 دستگاه ریو و 8 هزار و 27دستگاه زانتیا در سایپا و 856 دستگاه ماکسیما و 6 هزار و 516 دستگاه پی.کی در شرکت پارس خودرو تولید کرده که نشان‌دهنده کاهش تولید ارزان‌قیمت‌ترین خودرو ایرانی است. جالب این که مسوولان از توقف تولید آن در پایان سال خبر می‌دهند.

همچنین زامیاد - دیگر خودروساز گروه سایپا - بیشاز 24 هزار دستگاه وانت نیسان زامیادی و70 دستگاه ون دیلی تولید کرده است. از طرفی  پارس خودرو نیز به عنوان یکی دیگر از خودروسازان گروه سایپا بیش از هزار دستگاه  خودرو دو دیفرانسیل تولید کرده است.

در کنار تولید دو شرکت بزرگ خودرو‌سازی ایران،کرمان خودرو به عنوان یکی از بزرگترین شرکت‌های خصوصی خودرو‌سازی در ایران نیز طیاین مدت 980دستگاه فولکس گل در گروه بم، 1241 دستگاه هیوندایی ورنای و 564 دستگاههیوندایی اونته در گروه راین تولید کرده است. تولید فولکس واگن در این شرکت نیز بهشدت کاهش داشته است.

بر اساس آخرین آمار وزارت صنایع و معادن، در هفت ماهه امسال همچنین 1289 دستگاه مزدا در بهمن، بیش از 600 دستگاه پروتن در زاگرس خودرو و 985 دستگاه ماتیز چینی در گروه مدیران خودرو تولید شد. ضمن این که تولیدخودرو‌های تجاری نیز در این مدت 91 هزار و 95 دستگاه بود.

 

- مصرف خودرو در كشور در مقایسه با جهان

واحد اطلاعات اقتصادی اکونومیست اعلام کرد، ایران از لحاظ نسبت خودروی سواری به کل جمعیت در رتبه چهل و هفتم جهان در پایان سال 2005 قرار گرفت.

به طوری كه به ازای هر هزار نفر، 63 خودروی سواری در ایران وجود داشت که از این لحاظ ایران چهل و هفتمین کشور جهان محسوب می شود.

بر اساس این گزارش، در سطح جهان مردم کشور زلاندنو دارای بیشترین تعداد خودروی سواری هستند، به طوریکه به ازای هر هزار نفر مردم این کشور 618.8 خودروی سواری در این کشور وجود دارد.

در سطح خاورمیانه نیز بالاترین شمار خودروهای سواری به اسرائیل تعلق دارد که به ازای هر هزار نفر، 241.2 خودروی سواری در آن وجود دارد.

در سطح کشورهای قاره آمریکا بالاترین شمار خودروی سواری به کشور کانادا و در سطح آسیا نیز به ژاپن تعلق دارد که به ازای هر هزار نفر در کانادا 565 و در ژاپن 467 خودروی سواری وجود دارد.آلمان نیز در سطح اروپا دارای بالاترین شمار خودروهای سواری می باشد و به ازای هر هزار نفر از جمعیت این کشور، 554.4 خودروی سواری در این کشور وجود دارد.واحد اطلاعات اقتصادی اکونومیست همچنین تعداد خودروی سواری در آفریقای جنوبی به ازای هر هزار نفر جمعیت آن را 113 خودرو، عربستان 101، نیجریه 7.5، الجزایر 133، اوکراین 121، انگلستان 517، ترکیه 77، سوئیس 521، سوئد 460، اسپانیا 500، اسلوواکی 261، روسیه 162، رومانی 186، پرتقال 403، نروژ 443، هلند 437، قزاقستان 116، ایتالیا 594، ایرلند 386، یونان 302، فرانسه 514، فنلاند 442، دانمارک 360، آذربایجان 51، اتریش 510، تایلند 37، تایوان 246، سریلانکا 19، کره جنوبی 223، سنگاپور 123، پاکستان 9، مالزی 246، اندونزی 18، هندوستان 9، چین 9، هنگ کنگ 50، استرالیا 536، ونزوئلا 145.9، آمریکا 480، و برزیل 101 خودرو اعلام کرده است.بنابر همین گزارش، در سطح جهان نیز به ازای هر هزار نفر به طور متوسط 260.6 خودروی سواری وجود دارد.

(صنعت خودرو 1/11/84 )

- استراتژی ایران خودرو در ده سال آینده

منوچهر منطقی مدیر عامل ایران خودرو: ایران خودرو در استراتژی 10 ساله باید به تولید 10 میلیون خودرو دست یابد. مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو در ارتباط با وضعیت این شرکت در پرداختن به مراکز تحقیق و توسعه، توضیح داد: معمولا حدود یک تا 5/1 درصد فروش این شرکت صرف تحقیق و توسعه می شود که این، رقم خوبی است.
وی صرفه جویی در هزینه ها در امر تحقیق و توسعه را یک امر مهم ارزیابی کرد و یادآور شد: معمولا برای صرفه جویی در این بخش، شرکتهای خودروسازی به سمت انجام یک کار مشترک می روند و به همین دلیل نیز ما در پروژهX11  به دنبال یک همکار هستیم تا هم سرعت کار بالا برود و هم هزینه ها کاهش یابد که هم اکنون در این زمینه با دو شرکت چینی وارد مذاکره شده ایم.

منطقی در ادامه گفت وگوی خود به سیر حرکت صنعت خودرو سازی در ایران طی 40 سال گذشته اشاره و تصریح کرد: 40 سال صنعت خودرو در ایران را باید به دو بخش تقسیم کرد که یکی 30 سال و دیگری 10 سال است. ما 30 سال نخست را صرفا با پیکان سر کردیم، صرف نظر از این که آیا اصولا انتخاب پیکان برای خودکفایی، انتخاب درستی بود یا خیر؟ مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو حرکت 10 سال گذشته صنعت خودروی ایران را با فعالیتهای خودروسازان کره ای و ژاپنی قابل مقایسه دانست و اظهارداشت: آنچه در ساخت خودرو مهم است، این است که استراتژی بلندمدت آن به چه سمتی پیش می رود و این استراتژی باید دارای یک روند رشد باشد.
وی به تدوین دو استراتژی 7 و 10 ساله در ایران خودرو اشاره کرد و افزود: استراتژی 7 ساله شرکت به اتمام رسیده و هم اکنون ما در استراتژی 10 ساله شرکت به سر می بریم و باید ظرف 10 سال به تولید یک میلیون دستگاه خودرو برسیم که از این رقم باید حداقل 200 هزار دستگاه خودروی این شرکت در سایتهای خارج از کشور و 800 هزار دستگاه در داخل تولید شود. منطقی اضافه کرد: بر اساس استراتژی 10 ساله ایران خودرو، در پایان 10 سال باید کیفیت تولیدات این شرکت حداقل معادل کیفیت خودروهای کره ای و با قیمت مناسب باشد.
منطقی از اعلام ارزیابی خود در مورد پروژه ال 90 خودداری کرد و گفت: با تصمیم و دستور وزیر صنایع و معادن، این پروژه حدود 2 ماه در ایران خودرو متوقف شد. به گزارش فارس مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو در ادامه به فعالیتهای صادراتی این شرکت اشاره کرد و یادآور شد: ما در صادرات، برنامه ریزی وسیعی کرده ایم و در این بخش به شدت نیازمند حمایت و کمک سیستم های بالا دستی هستیم. وی با اشاره به مشکلات شدید حمل و نقل در ایران، گفت: مثلا ما اگر بخواهیم میزان صادرات شرکت را از 10 هزار دستگاه به 20 هزار دستگاه برسانیم، در حمل و نقل آن مشکل داریم و سیستم های حمل و نقل ما اصلا آمادگی برای این کار ندارند.
منطقی به توافق ایران خودرو و شرکت پژو برای صادرات بخشی از خودروهای602SD  از ایران اشاره کرد و اظهارداشت: در این بخش، خود طرف فرانسوی اعلام کرده که با تکنیک خود اقدام به حمل و نقل خودروهای602SD  صادراتی از ایران خواهد کرد. وی فعالیت صادراتی ایران خودرو را در سه بخش خودروهای سبک و قطعه سازی، خوروهای سنگین یا تجاری و سیستم ریلی عنوان کرد و گفت: ما از نیمه دوم سال 83 وارد سیستم ریلی شده ایم و هم اکنون یکی از مهمترین بخشهای صادراتی ایران خودرو که شاید هیچکس بر روی آن حساب نکند، مربوط به سیستم ریلی است. منطقی خاطرنشان کرد: ایران خودرو در بخش صادرات در سیستم ریلی 200 میلیون دلار قراردارد به امضا رسانده که 60 میلیون دلار آن گشایش اعتبار شده است.

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید