پروژه سیستم گردش محصولات چاپی به روش افست

پروژه سیستم گردش محصولات چاپی به روش افست پروژه سیستم گردش محصولات چاپی به روش افست

دسته : هنر و گرافیک

فرمت فایل : word

حجم فایل : 1733 KB

تعداد صفحات : 127

بازدیدها : 247

برچسبها : چاپ افست گردش محصولات چاپی

مبلغ : 12700 تومان

خرید این فایل

دانلود پروژه پایانی رشته گرافیک گزارش سیستم گردش کار محصولات چاپی به روش افست

معرفی پروژه گزارش گردش کار محصولات چاپی به روش افست

پیدایش فنون جدید چاپ در اروپا همزمان با رنسانس اقتصادی و فرهنگی بود. ابتدا چاپ از طریق صفحات حکاکی شده انجام پذیرفت و سرانجام به دلیل مسائل و مشکلاتی که وجود داشت حروف متحرک گوتنبرگ اختراع شد با پیشرفت در دانش و علوم و فنون با تکمیل روش های چاپ، چاپ افست که بر پایه روش چاپ لیتو بود کامل گردید و در سال 1904 میلادی ابداع گردید که تا به حال در حال ابداع و کامل شدن تکنیک های مختلف در روش چاپ افست می باشد.

چاپ به روش افست برای چاپ انواع محصولات تجاری و فرهنگی کاربرد دارد (شامل: اوراق، برگ های تجاری، کاتالوگ، پوستر، جعبه و بسته بندی- کتاب و انواع مجله و روزنامه)

روش چاپ افست وابسته به ملزومات دیگری است که بدون آن قادر به فعالیت نیست به عبارتی با هم لازم و ملزم می باشند ملزوماتی از قبیل: کاغذ، مرکب و سایر مواد مصرفی که با توضیح و ارتباط آنها با یکدیگر سعی به ارائه مختصات فنی در هر بخش به اختصار، هماهنگی مابین آنها روشن گردد.

برای تهیه این تحقیق از منابع مختلفی استفاده شده که در آخر این فصل پایان نامه آمده است. این تحقیق جمع آوری از مطالب کتب و مقالاتی بوده که حاصل تجربیات و فعالیت از گذشته تا حال تمامی افرادی است که برای تجلی این صنعت زحمت و کوشش فراوان کرده اند. امید است در این راه توفیقی حاصل شده باشد.

روش چاپ

در ابتدا لازم است قبل از وارد شدن به جریان گردش کار محصولات چاپی به روش افست توضیحاتی در مورد روش چاپ داده شود. چاپ و جریان به سه بخش عمده تقسیم می گردد.

1-بیش از چاپ Prepress2-چاپ PREE 3- پس از چاپ Post press

پیش از چاپ Pre pess

عملیات پیش از چاپ شامل مرحله ای می شود که از طرح اولیه شامل متن و عکس طی روش های مورد استفاده طرح اولیه در قالب فرم آماده جهت چاپ به وجود می آید.

در این پروژه بخشهای چاپ و جریان به تفصیل تشریح می شود. ولی در اینجا به بخشهایی کوتاهی از آنها جهت آشنایی اشاره شده است...

چاپ Press

2-1- روش چاپ افست

چاپ افست یک عمل پلنوگرافی است سطوح تصویری و غیر تصویری روی یک صفحه انتقال دهنده تصویر (پلیت یا زینک) قرار دارد و عملیات شیمی گرافی، طوری روی این صفحه خاص (با آلیاژ ویژه) انجام گرفته است که بعضی از قسمت های تصویر مرکب را به خود می گیرد و بعضی از قسمت های تصویر مرکب را به خود نمی گیرد. این عمل در اثر عملیات شیمیایی انجام گرفته روی پلیت به وجود آمده و موجب به وجود آمدن سطوح مختلف انرژی روی زینک شده است. در نتیجه سطح چاپ شونده آب را دفع می کند و مرکب را به خود نمی گیرد و سطح غیر چاپ شونده آب را به خود گرفته و مرکب را دفع می کند بنابراین این صفحه انتقال دهنده (زینک) قبل از این که آغشته به مرکب شود، خیس می شود و آب در قسمت های پذیرنده آب فیلمی تشکیل می دهد و در قسمت های دافع آب به صورت ذرات خیلی ریزکروی می آیند و زمانی که نوردهای مرکب روی مناطق خیس زینک عبور می کند قسمت های خیس مرکب به خود می گیرند.

(خیس شوندگی توسط آب مانع نشستن مرکب چاپ بر روی بخش های غیر چاپ شونده می شود) و برعکس مناطق چاپ شونده که آب را به خود نگرفته آن را به صورت ذرات کروی ریزی درآورده است به مرکب آغشته می شود.

البته ماشین های افستی هستند که بدون آب عمل چاپ را انجام می دهند که در آن صورت مناطق غیر چاپ شونده توسط سیلیکون دارای انرژی شده و مانع نشست مرکب می شوند. یعنی این نوع زینک ها به هنگام شیمی گرافی به مناطق سیلیکونی و غیر سیلیکونی تقسیم می شوند.

افست یک روش غیر مستقیم است زیرا سطوح تصویری آغشته به مرکب به طور مستقیم به کاغذ منتقل می شوند بلکه توسط یک لاستیک مخصوص Blanket واسط به روی کاغذ منتقل می شود. این نوع عمل چاپی ابتدا جهت چاپ ورق حلب به کار برده می شد. سپس جهت چاپ بر روی کاغذ به کار گرفته شد.

دستگاه چاپ افست

یک واحد چاپ لیتوگرافی می تواند هم به صورت ورقی چاپ کند و هم به صورت رول انواع متعددی از واحدهای چاپ لیتوگرافی وجود دارند که به صورت ورقی چاپ می کنند.

توضیحات پروژه

تحقیق حاضر گزارشی از گردش کار محصولات چاپی به روش افست می باشد. روش کار به صورت کتابخانه ای بوده که در سه فصل تنظیم گردیده است.

در فصل اول: به روش چاپ پرداخته شده است. پروسه چاپ خود به بخش 1- پیش از چاپ 2- چاپ 3- پس از چاپ دسته بندی می گردد که هر بخش مراحل فنی و تکنیکی خاصی را دارا می باشد که ملزوم و تکمیل کننده بعدی بوده که به هر کدام پرداخته شده است.

در فصل دوم: به تقسیم بندی محصولات چاپی و انواع آن 1- فرم های تجاری 2- بروشور و پوستر 3- کتاب 4- دفاتر و دفترچه 5- سربرگ و پاکت 6- سررسید و تقویم 7- جعبه و بسته بندی اختصاص یافته است. از آنجائیکه محصولات چاپی دارای تنوع فراوانی می باشند با تقسیم بندی به چند گروه عمده می توان اسلوب مشخصی ارائه نمود که با توجه به اهمیت به آن اشاره گردیده است.

در فصل سوم: به مواد اولیه و مصرفی که برای جریان چاپ و مراحل تکمیلی آن مورد استفاده قرار می گیرد پرداخته شده است در این فصل ابتدا به مواد اولیه و مصرفی در چاپ کاغذ، مرکب و مواد مصرفی صحافی که جزء ملزومات چاپ می باشند به تفکیک و درجه اهمیت توضیح و تشریح گردیده است. همچنین در این فصل به گردش محصولات چاپی و ارتباط مراحل پیش از چاپ، چاپ و پس از چاپ با توجه موارد تشریحی آن در فصول گذشته با ارائه توضیح و نمودار، به ارتباط آن با مواد اولیه و مصرفی چارت کلی ترسیم شده است.

در این روش با شناخت اصول و رعایت مسائل مربوط به هر مرحله که مطابق با استانداردهای حاکم و رایج بوده، راهکارهای مناسب از روش گردش محصولات چاپی از شروع تا پایان، مرحله به مرحله ارائه شد، که اجرای صحیح آن تناسب با انجام درست هر بخش با بخش بعدی را دارد. گردش روان و متصل به هم از یک خط کامل تولید محصولات چاپی به روش، افست با ویژگیها و موارد خاص آن تا اتمام کار ارائه گردیده است.

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید