تحقیق اصلاح نباتات محصولات زراعی عمده و غلات

تحقیق اصلاح نباتات محصولات زراعی عمده و غلات تحقیق اصلاح نباتات محصولات زراعی عمده و غلات

دسته : کشاورزی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 41 KB

تعداد صفحات : 55

بازدیدها : 231

برچسبها : تحقیق اصلاح نباتات محصولات زراعی

مبلغ : 1000 تومان

خرید این فایل

مقاله فعالیتهای علمی اصلاح نباتات تحقیقات در زمینه محصولات زراعی عمده از جمله غلات و غیره

فعالیتهای علمی اصلاح نباتات تحقیقات در زمینه محصولات زراعی عمده از جمله غلات و ...

تحقیقات یکی از مهمترین عوامل تعیین کننده توسعه کشاورزی است. فناوریهای جدید در زمینه تولیدات کشاورزی حاصل از تحقیقات دانشمندان و محققان در موسسات تحقیقات دولتی در گوشه وکنار جهان می باشد.هدف از تحقیقات کشاورزی دستیابی به راهکارهها و روشهای نوین علمی به منظور حل مشکلات و موانع موجود بر سر راه تولید می باشد.

فعالیتهای علمی اصلاح نباتات در ایران عملاّ از اولین دهه 1300 هجری شمسی شروعبه صورت پراکنده در مناطق محدودی از کشور انجام می گردید.

با تأسیس مدرسه عالی فلاحت در سال 1306 این کوشش ها سامان یافت و با گذشت زمان تحقیقات در زمینه محصولات زراعی عمده از جمله غلات گسترش چشمگیری پیدا نمود. در سال 1339 موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر تأسیس و مسولیت اصلاح بذر و نهال محصولات عمده زراعی و باغی از نظر کمی و کیفی به عهده آن واگذار گردید. ...

تحقیقات غلات در ایران از سال 1309 هجری شمسی با عملیات سلکسیون و اصلاح بذر در توده های بومی گندم به وسیله وزارت فوائدعامه در مدرسه فلاحت کرج، با هدایت و نظارت مرحوم مهندس عدل آغاز گردید و تا سال 1315 منجر به انتخاب ومعرفی حداقل 4 رقم گندم از جمله کوسه حنائی، شاه پسند، عطائی شد. این فعالیت ها توسط مرحوم مهندس عطائی ادامه یافت. از سال 1327 پس از جدا شدن دانشکده کشاورزی کرج از وزارت کشاورزی و پیوستن آن به دانشگاه تهران اصلاح بذر غلات زیر نظر وزارت کشاورزی ادامه یافت و با مطالعه روی توده های بومی گندم وجود بنگاه اصلاح نباتات کرج که ریاست آن بر عهده مرحوم مهندس قره باغی بود متمرکز گردید. ایشان اولین دو رگ گیری در ایران را بین دو رقم گندمی عطائی و شاه پسند انجام داد. از سال 1332 که همکاری های وزارت کشاورزی با سازمان خوار و بار کشاورزی جهانی FAO شروع شد فعالیتهای تحقیقاتی وسیعی روی گندمهای بومی انجام و ارقام زیادی از گندم خارجی وارد مورد مطالعه قرارگرفت.

اقدامات دکتر کوک اولین کارشناس FAO و دکتر مودا در پایه گذاری تحقیقات علمی غلات بسیار ارزشمند است. در سال 1337 واحد آزمایشگاهی با وسائل مدرن آن روز ایجادگردید....

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید