پاورپوینت معماری صخره ای

پاورپوینت معماری صخره ای پاورپوینت معماری صخره ای

دسته : معماری

فرمت فایل : powerpoint

حجم فایل : 4442 KB

تعداد صفحات : 55

بازدیدها : 210

برچسبها : دانلود پاورپوینت

مبلغ : 6500 تومان

خرید این فایل

پاورپوینت معماری صخره ای

پاورپوینت معماری صخره ای

دانلود پاورپوینت معماری صخره ای

شامل 2 پاورپوینت 15 و 39 اسلایدی

 

گزیده ای از مطالب اسلایدها :

معماری صخره ای، حاكی از صحنه های مبارزه و جدال انسان با طبیعت و در خدمت گرفتن صخره های طبیعی است. در معماری معمولی، به وسیله مصالح ساختمانی گچ، آهك و خشت، هیئت اصلی بنا را به وجود می آورند، در صورتی كه در معماری صخره‏ای فضای مورد نظر در درون توده سنگ هویدا می گردد و سنگ، مانند كالبدی، قشری مستحكم در اطراف این فضا ایجاد می كند.

آثار معماری صخره ای در اغلب نقاط جهان به چشم می خورد که در اکثر آنها اکنون دیگر سکنه ای زندگی نمی کند؛  ولی معماری صخره ای از نوع كندوان فقط در یك منطقه دیگر در روی زمین ایجاد شده و آن در دره زیبای گورمه تركیه است. البته وسعت منطقه معمای صخره ای در دره گورمه در حدود 15 الی 20 برابر كندوان آذربایجان شرقی است.

پرفسور «دیوید رول» باستان‌شناس مشهور انگلیسی در سفر به ایران و کشف نخستین مسیر پستی دنیا، قدمت کندوان در این مسیر را یکی از استنادات خود برای نظریه فرود آدم _ یکجانشینی بشر غارنشین و زندگی اجتماعی انسان‌ها_ قرار داده است.

        ارتباط طبقات بالایی كرانها با خارج، از طریق پلكان های بسیار زیبایی از بدنه خود كران تامین گشته است. طبقه هم كف، اكثرا اصطبل بوده و طبقات دوم و سوم و چهارم به عنوان سکونت گاه استفاده می شود. در بعضی موارد از طبقه چهارم به عنوان انبار نیز استفاده كرده اند.

        آبریزها اكثرا در كنار معابر و در خارج از كران ها و محیط مسكونی قرار داشته و هر چند خانواده به طور مشترك دارای یك آبریز هستند. آبریزها اكثرا دارای چند محل نشیمن و انباره می‏باشد كه بستگی به شیب زمین دارد.

        به خاطر قطر و ضخامت زیاد كران ها، ایجاد نورگیر در طبقات پایین كار بسیار مشكلی است، بدین مناسبت نورگیرها اغلب در طبقات بالا واقع شده اند. جنس پنجره ها از چوب بوده اغلب به شكل شطرنجی و در آنها قطعات كوچك شیشه تعبیه شده است.

     آثار معماری صخره ای در اغلب نقاط جهان به چشم می خورد که در اکثر آنها اکنون دیگر سکنه ای زندگی نمی کند؛  ولی معماری صخره ای از نوع  کندوان فقط در یك منطقه دیگر در روی زمین ایجاد شده و آن در دره زیبای گورمه تركیه است. البته وسعت منطقه معماری صخره ای در دره گورمه در حدود 15 الی 20 برابر كندوان آذربایجان شرقی است.

 

     مرغوب‏ترین كشتزارهای اهالی كندوان در مقابل روستا ، بر روی دشتی مرتفع و زیبا قرار دارد. دره شمالی جنوبی سرسبز كندوان یكی از خوش آب و هوا ترین و زیباترین نقاط كوهستانی ایران به شمار می‏رود كه علاوه بر نهر نسبتاً بزرگ دارای چشمه‏های آب معدنی نیز می‏باشد كه دارای خواص پزشكی فوق العاده بوده و محتملاً در دفع سنگ كلیه بی تاثیر نیست مراتع سرسبز كوههای سهند از مهمترین مراكز دامداری و دامنه های اطراف كندوان یكی از بهترین نقاط پرورش دام در ایران به شمار می رود.

به همراه منابع و رفرنس تحقیق 

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید