پروژه قوانین حقوقی شهرسازی و معماری برای افراد معلول جسمی حرکتی

پروژه قوانین حقوقی شهرسازی و معماری برای افراد معلول جسمی حرکتی پروژه قوانین حقوقی شهرسازی و معماری برای افراد معلول جسمی حرکتی

دسته : مدیریت

فرمت فایل : powerpoint

حجم فایل : 1949 KB

تعداد صفحات : 58

بازدیدها : 601

برچسبها : دانلود پاورپوینت مقررات شهرسازی معلول

مبلغ : 5000 تومان

خرید این فایل

دانلود پروژه پاورپوینت مقررات، قوانین و ضوابط حقوقی و انتظامی ضوابط و مقررات شهرسازی و معماری برای افراد معلول جسمی - حرکتی

معرفی پاورپوینت مقررات، قوانین و ضوابط حقوقی و انتظامی ضوابط و مقررات شهرسازی و معماری برای افراد معلول جسمی - حرکتی

ضوابط شهرسازی برای افراد معلول جسمی و حرکتی

ضوابط طراحی فضای سبز

1- پیاده رو

حداقل عرض مفید پیاده رو باید 125 سانتیمتر باشد. در هر صورت در طراحی پیاده روها، رعایت بخش 10 آیین نامه طراحی راه های شهری مصوب شورای عالی شهرسازی و معماری ایران الزامی است.

در پیاده روهایی که به هر علت مانعی نصب می گردد، رعایت حداقل عرض مفید عبور 125 سانتیمتر اجباری است

پیشامدگی اشیای نصب شده بر روی دیوار پیاده رو مانند تلفن ها که لبه های خارجی آنها در ارتفاع بین 70 تا 200 سانتیمتر از کف تمام شده قرار داشته باشند/ف نباید از 10 سانتیمتر بیشتر باشد.

پیشامدگی اشیای نصب شده روی پایه یا ستون در ارتفاع بین 70 تا 200 سانتیمتر از کف تمام شده، که در جهت حرکت فرد پیاده باشد، تا 30 سانتیمتر مجاز است.

پیاده روهای مسقف باید حداقل 210 سانتیمتر ارتفاع آزاد داشته باشند. در صورتی که قسمت هایی از مسیر پیاده رو ارتفاع 210 سانتیمتر کمتر باشد، باید رنگ آن متضاد با محیط بوده و جهت اشخاص نابینا یک آگاهی دهنده قابل لمس تامین گردد.

حداکثر شیب عرضی پیاده رو دو درصد باشد.

حداکثر شیب طولی پیاده رو 5 درصد باشد. پیاده روهای با شیب بیش از 5 درصد ملزم به اجرای ضوابط سطح شیبدار خواهد بود.

در صورت لزوم، وجود اختلاف سطح در پیاده رو تا 5/2 سانتیمتر مجاز است و بیش از آن مشمول رعایت ضوابط سطح شیبدار خواهد بود.

قسمت اتصال دو پیاده رو که نسبت به هم اختلاف سطح دارند، باید به شکل مسطح و با ابعاد حداقل 125*125 سانتیمتر طراحی گردد(اختلاف سطح باید با تعبیه سطوح شیبدار در محلی غیر از محل اتصال انجام گیرد).

در محل تقاطع دو پیاده رو، لازم است کفسازی محل تقاطع با بافت و رنگ متفاوتی اجرا گردد تا برای اشخاص نابینا و نیمه بینا قابل تشخیص باشد.

ایجاد جدول به ارتفاع حداقل 5 سانتیمتر به رنگ متضاد با محیط اطراف، بین پیاده رو و سواره رو و هم چنین بین پیاده رو و باغچه یا جوی کنار پیاده رو الزامی است.

پوشش کف پیاده رو باید از مصالح سخت، ثابت، غیرلغزنده و صاف باشد.

هر گونه در پوش با پیاده رو هم سطح باشد.

حتی الاامکان از نصب هر گونه شبکه در سطح پیاده رو جلوگیری شود. در صورت لزوم شبکه باید عمود بر جهت حرکت و فضای باز آن از 2 سانتیمتر کمتر باشد.

در حریم معابر، باید از کاشت گیاهانی که میوه یا صمغ آنها موجب لغزندگی سطح معبر را فراهم خواهند ساخت یا گستردگی شاخ و برگ آنها مانع حرکتی ایجاد خواهند کرد، خودداری شود.

2- پلهای ارتباطی بین پیاده رو و سواره رو

پیش بینی پل ارتباطی بین پیاده رو و خیابان در تقاطع ها و امتداد کلیه خط کشی های عابر پیاده ضروری است...

مراکز بهداشتی، درمانی و آسایشگاهی

حداقل یک ورودی قابل دسترس در جلو ساختمان طراحی شود. این ورودی باید در جوار یا در امتدارد فضای سوار شدن مسافر به اتومبیل، یا حداقل عرض 150 سانتیمتر و حداقل طول 6 متر در نظر گرفته شود.

اتاق های خواب قابل دسترس بیماران باید در انطباق با شرایط زیر باشند:

الف: هر اتاق خواب با ید فضای آزاد مورد لزوم برای چرخیدن 180 درجه صندلی چرخدر را که دایره ای است به قطر 150 سانتیمتر، داشته باشد.

ب: هر اتاق یک نفره باید حداقل یک فضای آزاد برابر 90 سانتیمتر در دو طرف تختخواب و 100 سانتیمتر بین پای تختخواب تا دیوارها داشته باشد...

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید