مقاله بررسی عوامل موثر بر نگرش دانش آموزان دبیرستانی به شاخه كاردانش

مقاله بررسی عوامل موثر بر نگرش دانش آموزان دبیرستانی به شاخه كاردانش مقاله بررسی عوامل موثر بر نگرش دانش آموزان دبیرستانی به شاخه كاردانش

دسته : روانشناسی و علوم تربیتی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 52 KB

تعداد صفحات : 14

بازدیدها : 360

برچسبها : دانلود مقاله

مبلغ : 6000 تومان

خرید این فایل

این مقاله در 14 صفحه با رعایت تمامی اصول نگارش مقالات ( چکیده ، مقدمه ، پیشنیه تحقیق ، آزمودنیها یا شركت كنندگان منابع ابزار پژوهش شیوه اجرانتایج بحث ونتیجه گیری حجم نمونه ) جهت ارائه در مقاطع دانشگاهی و دبریستان می باشد

مقاله بررسی عوامل موثر بر نگرش دانش آموزان دبیرستانی به شاخه كاردانش

این مقاله در 14 صفحه تهیه و تنظیم شده است .


بررسی عوامل موثر بر نگرش دانش آموزان دبیرستانی به شاخه كاردانش 

چكیده 

این تحقیق در شهرستان های مرند، شبستر ، صوفیان وجلفا انجام یافته است ودر این پژوهش 1055 نفر از دانش آموزان كه 544  نفر از آنان را پسران و 511 نفر از آنان را دختران تشكیل می دهند 7/74% آنا ن از دانش آموزان شهری و 3/25% آنان از دانش آموزان روستایی انتخاب شده بودن روش مطالعه در این پژوهش توصیفی وا ز نوع همبستگی می باشد . ابزار اصلی پژوهش ، پرسشنامه بسته پاسخ است برای جمع آوری داده ها به مدارس مراجعه كرده و پرسشنامه هابا همكاری اولیاء مدارس و دانش اموزان تكمیل گردیدند. برای آزمون فرضیه ها از پیرسون ، آنالیز واریانس و برای توصیف اطلاعات بدست آمده از فراوانی ، درصد فراوانی ، میانگین ، انحراف معیار وآنالیز واریانس تك عاملی استفاده شده است .

در این پژوهش ، شرایط خانوادگی دانش آموزان از نظر سواد والدین، شغل پدر ، وضعیت اقتصادی خانواده ، وضعیت تحصیلی دانش آموزان ونگرش آموزان به مشاغل ، استخدام ، مهارتهای كاردانش ، آشنایی با كار دانش در ارتباط بانگرش دانش آموزان به شاخه كاردانش مورد بررسی قرار گرفت.

 

 

 

 

 

 

 

 

مقدمه : 

رشته های كار دانش بعد از جنگ جهانی دوم در اروپا شكل گرفت و در سال 1304 در ایران به صورت مدارس فنی – حرفه ای تاسیس گردید ودر سال 1372 ، شاخه كار دانش با هدف تربیت نیروی انسانی در سطوح نیمه ماهر، ماهر ، استاد كار وسرپرست مورد نیاز بخشهای صنعت ، كشاورزی بر اساس نیازهای توسعه اقتصادی ، اجتماعی وفرهنگی كشورتاسیس گردید .

بررسیهای مقدماتی كه از دانش اموزان ، مدیران ، مشاوران و مسئولان كار دانش مرند به عمل آمد بیانگر نگرش منفی دانش اموزان به برخی از رشته های كار دانش می باشد. امروزه كشور به نیروهای انسانی ماهر ونیمه ماهر نیازمند است كه بتواند نیازهای شغلی جامعه را رفع كنند. از طرف دیگر ظرفیت پذیرش دانشگاه ها نسبت به شركت كنندگان محدود است. به نظر مس رسد رشته های كار دانش می توانند این مشكلات راحل كنند، به شرطی كه دانش آموزان رشته های كار دانش اولاً‌مهارتهای لازم را جهت وردود به بازار كار كسب كنند . ثانیاً زمینه های لازم جهت جذب آنان در بازار كار مهیا شو . ثالثاً‌در آمد وارزش اجتماعی آنان نسبت به بقیه مشاغل خیلی پایین نباشد .

با توجه به مطالعات مقدماتی مهمترین عوامل موثر بر نگرش دانش آموزان به شاخه كار دانش عبارت از شرایط خانوادگی از قبیل شغل پدر، سواد والدین، وضعیت اقتصادی خانواده ، وضعیت تحصیلی دانش اموزان ونگرش دانش آموزان به مشاغل ، استخدام ، مهارتهای كار دانش ، آشنایی با رشته های كاردانش می باشد.

از انجا كه عوامل مذكور، درنگرش دانش آموزان به كار دانش می تواند موثر باشد لازم است قابلیت اعتماد آن مورد بررسی قرار گیرد ، پژوهش  حاضر به این منظور صورت گرفته است یعنی برای اینكه نشان دهد این عوامل با چه اطمینانی می توانند برنگرش دانش آموزان به شاخه كاردانش موثر باشند . تا در جهت بهبود بخشیدن به عوامل وشرایط موجود اقداماتی صورت گیرد.

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید