دسته : حسابداری
فرمت فایل : word
حجم فایل : 1930 KB
تعداد صفحات : 84
بازدیدها : 266
برچسبها : بهای تمام شده برون سپاری
مبلغ : 3500 تومان
خرید این فایلمعرفی پروژه تحقیقاتی بررسی تطبیقی بهای تمام شده خدمات ، قبل و پس از برون سپاری فعالیتها و تعیین سهم اجزا تشکیل دهنده آن مطالعه موردی شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی
چکیده پایان نامه : مطالعات متعددی اثبات کرده اند که تعیین بهای تمام شده محصولات و خدمات در هر بنگاه اقتصادی یکی از فرضیات انکارناپذیر می باشد. با تعیین دقیق بهای تمام شده می توان ضمن حضور در صحنه رقابت با سایر تولیدکنندگان آن محصول با آنالیز سفارشات مشتریان و یا تقاضای بازار حجم تولید سالیانه را تعیین نمود. از سویی با توجه به نقش اطلاعات به عنوان یکی از ابزارهای مدیریت جهت تصمیم گیری و برنامه ریزی مدون ، برون سپاری فعالیتهای یک بنگاه اقتصادی می تواند در جهت کاهش هزینه ها که منجر به کاهش بهای تمام شده خدمات خواهد شد، موثر واقع شود.
در این تحقیق با استفاده از اطلاعات مالی 27 شهر تابعه شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی در طی سالهای 1378 -1387 به بررسی تطبیقی بهای تمام شده خدمات قبل و بعد از برون سپاری فعالیتها و تعیین اجزای تشکیل دهنده آن با استفاده از آزمون های مقایسه میانگین با دو نمونه وابسته و آزمون ویل کاکسون مورد بررسی قرار گرفته است.
یافته های تحقیق حاکی از این است که برون سپاری فعالیتها در شرکت آب و فاضلاب باعث کاهش هزینه نگریده است.
کلید واژه: بهای تمام شده، برون سپاری فعالیتها، خدمات شرکت آب و فاضلاب، آزمون ویل کاکسون، آزمون مقایسه میانگین وابسته
مقدمه:
برون سپاری در بسیاری از سازمانهای امروزی (غربی ، شرقی یا ایرانی) از امری غیر عادی و عجیب، به فعالیتی متداول تبدیل شده است. کمی تفکر در این واژه، ما را به بررسی و مطالعه مفاهیمی چون ساختارهای سازمانی، بنگاههای دولتی و خصوصی، بازاریابی رقابتی و انحصاری، ایجاد ارزش افزوده بیشتر، کاهش هزینه و افزایش سود آوری، پروژه و مدیریت آن، مدیریت مخاطرات و انعطاف پذیری، نفوذ به بازارهای جدید و بسیاری ابزار و دانشهای تخصصی دیگر سوق می دهد.
برون سپاری که این روزها به عنوان یک روش واگذاری بخشی از کارها به خارج از سازمان یا داخل سازمان به صورت پیمانکاری مطرح است . مانند هر روش دیگری همانطور که می تواند مفید باشد ، اگر دارای شرایط استانداردهای تعریف شده و شفافی نباشد ممکن است ضرر و زیانهای بسیاری را به همراه داشته باشد.
از دهه 1970 میلادی و به دنبال توسعه اقتصاد بین الملل، شرکتهای چند ملیتی ایجاد گردیدند.این شرکتها استراتژی ای را برگزیدند که امروزه از آن به عنوان برون سپاری یاد می شود. در اینجا برون سپاری به مفهوم واگذار کردن کار از کشورهای گرانتر و پیشرفته به کشورهای ارزان تر و در حال توسعه است. در برون سپاری، شرکتها بخش و یا تمام فعالیت خود را از کشور خود (مبدا) خارج و در کشور دیگر (مقصد) که دارای نیروی ارزان تر (منابع بیشتر و ارزان تر) است مستقر می کنند و از این جهت بدان صادرات کار هم می گویند. این موضوع در صنایعی مانند آهن، نساجی و خودروسازی بسیار به چشم می خورد و اکنون نیز بشدت در زمینه IT رو به گسترش است.
البته استراتژی برون سپاری مخالفانی را در کشورهای مبدا نیز دارد زیرا کارهای صادر شده دیگر برگشت نخواهند شد و یا آنکه نیروها در کشورهای متفاوت دارای فرهنگهای مختلفی هستند و در کار شاید هیچگاه با یکدیگر روبرو نگردنند و فقط از طریق اینترنت با یگدیگر ارتباط داشته باشند.
بعد از به کارگیری برون سپاری در سطح اقتصاد بین الملل، اکنون چند سالی است که در ادبیات مدیریت نوین سازمانها و در سطح داخلی کشورها واژه برون سپاری در کنار واژگانی مانند خصوصی سازی با مفهوم انتقال مالکیت و یا آزادسازی با مفهوم لغو مقررات و قوانین انحصار در جهت افزایش رقابت قرار گرفته است. اکنون برون سپاری در خیلی از شرکتهای بزرگ، متوسط و حتی کوچک به عنوان یکی از استراتژیهای بنیادین کسب و کار و با هدف کاهش هزینه، افزایش درآمد، افزایش ریسک پذیری و توان رقابت در بازار و افزایش رضایتمندی مشتری، تمرکز روی فرآیندهای اصلی، بهبود خدمات، ارتقای مهارتها، کاهش مدت زمان از مرحله ایده به بازار صورت می پذیرد و باعث کوچک سازی سازمان و افزایش مزیت رقابتی کلی آن می گردد. در این سازمانها علاوه بر انجام بخشی یا تمام فعالیتهای ساخت محصول از طریق برون سپاری، بسیاری از فعالیتهای خدماتی لازم مانند حسابداری، فروش و خدمات پس از فروش، حقوق و دستمزد، مدیریت نیروی انسانی، تدوین قراردادها و انتخاب پیمانکار، خرید تجهیزات نیز از طریق برون سپاری صورت می پذیرد. ...
چکیده
مقدمه
فصل اول: کلیات تحقیق
مقدمه
تاریخچه مطالعاتی
بیان مساله
پرسش های تحقیق
فرضیات تحقیق
اهداف تحقیق
اهمیت انجام تحقیق
حدود مطالعاتی
قلمرو زمانی تحقیق
قلمرو موضوعی تحقیق
تعاریف واژه ها
فصل دوم: مروری بر ادبیات تحقیق
مقدمه
بخش اول :تاریخچه و مفاهیم برون سپاری و مزایا و معایب آن
تاریخچه برون سپاری
تعریف برون سپاری
مفهوم برون سپاری
مزایای برون سپاری
معایب برون سپاری
برای برون سپاری چه اقداماتی لازم است ؟
چرا برون سپاری ؟
چه نوع فعالیت هایی را می توان برون سپاری کرد؟
عوامل موثر بر موفقیت روابط برون سپاری
برون سپاری های موفق
مراحل گانه گارتنر جهت موفقیت در برون سپاری
بخش دوم :شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی و میزان فعالیتهای آن و فعالیتهای که قابل برون سپاری هستند
تاریخچه صنعت آب در ایران
تاریخچه شرکت آب و فاضلاب شهری استان مرکزی
موضوع وهدف شرکت آب وفاضلاب استان مرکزی
مرکز شرکت آب وفاضلاب استان مرکزی
چه خدماتی را باید برون سپاری کرد؟
فعالیتهای شرکت آب و فاضلاب که قابل برون سپاری هستند
بخش سوم: بررسی بهای تمام شده خدمات شرکت آب و فاضلاب و اجزای آن
حسابداری بهای تمام شده
کاربرد حسابداری بهای تمام شده
تعریف بهای تمام شده کالاو خدمات
عوامل بهای تمام شده
هدف و کاربرد بهای تمام شده
بهای تمام شده خدمات در صنعت آب و فاضلاب
تعریف بهای تمام شده آب شرب
تعریف بهای تمام شده خدمات دفع فاضلاب
هزینه های فرایندی تولید آب شرب
هزینه های فرایندی خدمات دفع فاضلاب
هزینه های غیر فرایندی بهای تمام شده آب و خدمات دفع فاضلاب
بخش چهارم -بررسی تطبیقی بهای تمام شده خدمات قبل و بعد از برون سپاری فعالیتها وتعیین سهم اجزای تشکیل دهنده آن
فصل سوم: روش اجرای تحقیق
مقدمه
۳-۲ روش تحقیق
مدل تحلیلی تحقیق
جامعه آماری
نمونه و تعیین حجم نمونه
روش گرد آوری داده ها
روش تجزیه و تحلیل داده ها
فصل چهارم: تجزیه و تحلیل داده ها
مقدمه
تجزیه و تحلیل داده ها
نتایج آزمون آماری ویل کاکسون
فرضیه ها
فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهادات
مقدمه
خلاصه یافته های تحقیق
نتیجه گیری
پیشنهادها
محدودیت های تحقیق
پیوست ها
منابع و ماخذ
چکیده لاتین
جداول و نمودارها